Hlášení chyb



Zjistili jste, že vám nefunguje část módu? Nemůžete v něm něco nalézt? Našli jste chybu, která tam nepatří, nebo vám snad MCCC vyhodilo LE?
Podělte se o své poznatky v komentářích a my se je pokusíme pro vás vyřešit ;)
Než nám však napíšete, ujistěte se, že:
1) Rozbalený mód
- Módy, které stahujete, jsou obvykle ve formátu .zip nebo .rar. Před vložením do složky Mods je musíte rozbalit. Na to doporučujeme program WinRar, který otevře oba druhy formátu.
2) Nepřejmenované složky
- Pokud soubor s módem rozbalíte a zjistíte, že se nachází v již předem pojmenované složce, raději ji nepřejmenovávejte. Na její jméno by se totiž mohlo odkazovat skripty, což by způsobilo, že by vám pak mód nemusel fungovat.
3) Umožněné použití vlastního obsahu a povolené úpravy skriptů
- Toto nastavení naleznete přímo ve hře v nastavení.

Pokud tyto dva body máte povolené, avšak mód stále nefunguje, vyzkoušejte následující:
1) Vymažte onlinethumbnailcache a localthumbcache
- Tyto dva soubory naleznete v Dokumentech. OnlineTC je složka, stačí ji celou vymazat, LocalTC je soubor package. Nemusíte se bát, tyto složky pouze ukládají informace o vlastním obsahu. Když je vymažete nepřijdete o žádné své hry ani simíky.
2) TS4.scripts mimo podsložky
- Určité módy vyžadují, aby jejich skritpové soubory byly přímo ve složce Mods a v žádné jiné podsložce.


Komentáře

  1. 1) u vylepšení školství jsem si přes diamant stáhla mód, ale nejde mi čeština, jedniné, co je česky je "odejít ze školy" a "hledat kamarády", nic ohledně stáhnutí překladu tam nemáte napsáno, jak je to u novějších příspěvků, co s tím, prosím? btw. vylepšení senioru - nefunkční odkaz na stránku (404 - stránka neexistuje).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odkaz na lepší seniory byl opraven, však mód je již značně zastaralý, a bohužel to nevypadá, že se jej autor hodlá aktualizovat.
      Ohledně vylepšení školství se chystáme na jeho aktualizaci, však jelikož zrovna pracujeme na jiném módu, nemohu říct, kdy přesně bude.

      Vymazat
    2. Takže se jedná o to, že mód je aktualizovaný, ale překlad ne a tak nejde.. není tam chyba, že by mi něco chybělo :D

      Vymazat
  2. Ahoj,
    chtěla bych se zeptat.. Snažím se do mojí hry stáhnout wickedwhims, mam to v módech všechno ok, ale když se snažím to aplikovat přímo při hraní, tak se mi to neobjeví, nenabídne mi to interakce nic prostě.. ikdyž v nastavení hry to mám. snažila jsem se odstranit onlinethumbnailcache a localthumbcache a odstraním to, spustím hru, a při hraní na to kouknu a je to ve složce zpět. Prostě mi to nejde odstranit natrvalo.. co s tím prosím? :( děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, je potřeba povolit veškerý vlastní obsah, nejsem si teď jistá, jestli jsou potřeba i nějaké jiné mody dostahovat (jako Moody pack). Jinak správnou instalaci tohoto modu do hry poznáš tak, že při každém spuštění hry (aspoň já to tak mám) se ukáže fialové okno, že hraješ s WickedWhims

      Vymazat
  3. Ahoj u Slice of life neni uz jak mod stahnout autorka ho tam nema :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel autorka jej neustále předělává a měla teď více jak půl roku pauzu od tvoření. Aktuálně má na svých stránkách k dispozici pouze jednu část nového SOL (Fashion and Beauty) na který překlad v tuto chvíli není a v dohledné době nejspíše ani nebude.

      Vymazat

Okomentovat