Otázky?

"Hledám mód, který by uměl určitou funkci, existuje nějaký?"
"Budete překládat také...?"
"A kdy bude přeloženo...?"

Pokud si kladete podobné otázky, napište nám zde do komentářů!

Komentáře

  1. proč už tady není mod SOL? :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeho překlad již nebyl aktuální. Soubor obsahoval verzi módu z června a ta by nyní akorát rozbíjela hru. Jakmile opět přeložíme jeho novější verzi, bude navrácen :)

      Vymazat
    2. Ví se kdy to zhruba bude dekuji

      Vymazat
    3. Nemohu bohužel říci žádné přesné datum, ale s odhadem by to bylo tak měsíc a půl. Jelikož je SOL mód, který není spojován v základu, tak nám každý jeho update přidává práci s kopírováním starých stringů na nové a ještě dopřekládávání novinek. Bohužel nemáme dostatek akčních překladatelů, tak je možné, že se překlad prodlouží.

      Vymazat
  2. Zdravím chtěla bych se zeptat jestli chystáte aktualizaci češtiny na mod WickedWims? Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, chystáme se aktualizovat postupně všechny módy, které nejsou mergovány ;)

      Vymazat
  3. Dobrý den,chci se zeptat jak to vypadá s vydáním češtiny do modu Brookheights Open World ? Děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakmile tento mód vyjde, tak již bude v češtině ;)

      Vymazat
  4. Dobrý večer chtěla jsem se zeptat jestli nevíte nějaké bližší info o tom kdy vyjde Brookheights Open World mod ? Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle našich posledních informací by BOW mělo vyjít v průběhu prosince

      Vymazat
  5. Dobrý den a to říkate na tyhle mody ? Určite by se taky hodili k překladu :)
    https://www.thesimsresource.com/downloads/details/category/sims4-sets/title/that-s-what-she-bed-bunk-bed-series/id/1477299/
    https://www.sacrificialmods.com/life-s-drama-news.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poprosíme, o vložení odkazů na módy do souboru s žádostmi na překlad. (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScuH-2Ttirx3KxuOj8AmsZtwQVIWmeowxYSsgnMqgDIowTaHg/viewform) tady bychom je akorát ztratili ;)
      Však jako vždy upozorním, že je nás málo, a módů zase hodně, tedy je pravděpodobné, že to nebude hned.

      Vymazat
  6. Zdravím už hraji Brookheights Open World už to vyšlo,ale čeština tam není můžete mi popsat popřípadě jestli se tam má nějak nastavit? Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, češtinu jsme překládali, však Arnie toho má nyní hodně a nestihl ji do něj ještě vložit, ale budeme ho urgovat, at ji co nejrychleji přidá do módu ;)

      Vymazat
  7. Dobrý den mohu se zeptat jak to vypadá s překladem slice of life mod ? děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel je nás málo, každý má taky svůj reálný život (školu, práci, zkoušky..), a updatů SoLu je mnoho a vždy když si myslíme, že bychom již mohli zveřejnit překlad, tak přijde další, což oddaluje možné opětovné zveřejnění.

      Vymazat
  8. Dobrý deň, môžem sa spýtať či plánujete preklad módu Basemental Drugs ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakmile autor opraví chybu, která nám znemožnuje nahrát náš překlad, pak jej přeložíme ;)

      Vymazat
  9. Zdravím, chtěla bych se zeptat, jde udělat Not so Berry Challenge jen se základní hrou? Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě se dá, jakmile nalezneme čas, přidáme i přeloženou base game verzi :)

      Vymazat
  10. Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli potřebuji originální hru v angličtině a váš překlad si mám pouze stáhnout jako doplněk, nebo váš dokument obsahuje i celkový mód, tudíž mám ten původní v angličtině smazat? Snad rozumíte, děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, záleží. U každého módu je to však napsané. pokud je třeba stáhnout obojí, bude to jak popsané textově, tak tam budou i dva odkazy. Pokud stačí originální mód, tak tam bude pouze jeden. :)

      Vymazat
  11. Dobrý den,
    chtěla bych se zeptat, kdy tady bude SOL v češtině? Děkuju��

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakmile nám skončí zkoušky, tak se do něj opět pustíme. Nyní máme zatím dva moduly hotové, zbývající čekají ;)

      Vymazat
  12. Dobrý den, mohla bych se zeptat jestli ještě někdy přidáte překlad na SOL 5.0, protože vím, že tento překlad tu už byl a já ho nestihla no a zatím se mi verze 5.0 líbí více než SOL base s balíčky, tak jsem se jenom chtěla zeptat jestli ještě někde tento starý překlad máte a jestli ho přidáte, než dokončíte překlad pro nejnovější verzi SOL.
    Předem dekuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 5.0 pořád máme, ale je rozbitý pro nové verze; přidáme ho tedy, ale s varováním pro všechny, že pravděpodobně budou mít hodně rozbitou hru ;)

      Vymazat
    2. Děkuji moc. :)

      Vymazat
  13. Dobrý den, chci se zeptat nejde mi mod soukromá praxe v češtine a prej by měla bej už u toho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, tento mód je plně přeložený, jenom mají v SimRealist týmu menší problémy s přepisem překladů. Existuje na to jednoduchá oprava, kterou ti můžeme poslat třeba přes discord, aby byla čeština ve hře rychleji ;)

      Vymazat
  14. Dobrý den. Chci poděkovat za práci kterou pro nás hráče děláte, jste užasní ! A chtěla bych se zeptat, jestli neplánujete update češtiny pro novou verzi Whicked Whims jelikož je tam plno nového textu který by byl krásný v češtině :) A ještě jednou...Díky !!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě, že plánujeme, jen nyní máme většinu překladatelů ve škole, tak to bude velice pomalé, ale neboj, dočkáte se toho!

      Vymazat
  15. Dobrý den. Bude prosím i nějaký překlad na kariéru dentisty a na dentální prostředky jako použití kartáčku, koupení ústní vody apod..? Děkuji. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péči o zuby již máme :) https://simsczechteam.blogspot.com/2021/06/pece-o-zuby.html

      Vymazat
  16. Zdravím, jen by mě zajímalo, zda nebude v budoucnu nějaká aktualizace překladu pro Wickedwhims a Basemental Drugs? Děkuji za odpověď. P. S. Moc vám děkuji za tu náročnou práci, kterou pro nás děláte, abychom si tyto módy mohli užít naplno. Moc děkuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě plánujeme aktualizovat všechny naše nemergované překlady, ale aktuálně máme v týmu pouze 2 poměrně aktivní překladatele a to na ty velké módy bohužel nestačí :/
      Bude pravděpodobně trvat, než (jestli) najdeme nějaké posily, ale jakmile se to stane, tak se opět k překladům jak novým, tak i starším vrátíme :)

      Vymazat
  17. Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, stiahla som si mód Privátne praxe ale v hre ho mám v angličtine a nie v češtine ako píšete na stránke, viete mi prosím poradiť? :/

    OdpovědětVymazat
  18. Dobrý den, dokdy asi budete mít přeložené moje módy, co jsem vám posílal (anedlis2@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  19. Zdravím, už jsem vyplnila formulář přes Google. Ale raději se zeptám, existuje český překlad pro mod "Woohoo wellness"? Děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj,
    chtěla bych se zeptat.. Snažím se do mojí hry stáhnout wickedwhims, mam to v módech všechno ok, ale když se snažím to aplikovat přímo při hraní, tak se mi to neobjeví, nenabídne mi to interakce nic prostě.. ikdyž v nastavení hry to mám. snažila jsem se odstranit onlinethumbnailcache a localthumbcache a odstraním to, spustím hru, a při hraní na to kouknu a je to ve složce zpět. Prostě mi to nejde odstranit natrvalo.. co s tím prosím? :( děkuji

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, uvažujete o překladu módu Simzlink? Díky za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rádi bychom přeložili více módů, ale momentálně s počtem aktivních překladatelů je to horší. Záleželo by tedy na beta překladateli a jeho čase, samozřejmě pokud by byl opravdu velký zájem dalo by se o jeho přeložení uvažovat a zařadilo by se tak do fronty hned po příští aktualizaci překladů. ;)

      Vymazat
  22. Ahoj, měla bych dotaz, u modu soukromá praxe. Vše jsem stáhla a vložila do příslušných složek Mods a Tray. Pozemky a objekty ve hře fungují, i náladovky se objevují ale v mobilním telefonu mi chybí možnost objednat se na lékařskou prohlídku a tedy nemůžu pokračovat dále v diagnostice nemoci v nemocnici. :( nevíte prosím, kde by mohla být chyba? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  23. Bude překlad na mod Life is drama? myslím že je to dobrý mod na oživení NPC sims.

    OdpovědětVymazat
  24. Prosím chtěla bych se zeptat... Jak správně nainstalovat mód kousek života?

    OdpovědětVymazat

Okomentovat