MCCC - MC Command Center

MC Command Center, vytvořený tvůrcem jménem Deaderpool, pomáhá s ulehčením a vylepšením fungování hry. Ať už se jde o usnadnění z pohledu cheatů nebo obydlení světů nehranými simíky, za celou tuto práci může Deaderpool s MCCC.

Jaké části MCCC má?

Při stažení tohoto módu si můžete k hlavním částem přidat i jednu dobrovolnou. Při stažení obou souborů se před vámi objeví seznam částí pod různými názvy. 
  • McCommandCenter - Jde o hlavní část módu, která je třeba k fungování jakékoliv další části.
  • Mc_career - Tato část zařizuje fungování všech věcí spojených s kariérou.
  • Mc_cas - Zařizuje fungování nastavení částí těla z režimu tvorby simíka (například hmotnost), můžete pomocí ní upravovat vzhled svých simíků i simíků tvořených hrou.
  • Mc_cheats - Tato část nabízí různé příkazy týkajících se světa i simíků - například změnu ročního období nebo herního času.
  • Mc_cleaner - Stará se o vyčištění hry, synchronizaci příjmení simíků, odebírání a nahrazování nechtěných outfitů atd.
  • Mc_clubs - Dodává příběhový postup klubům.
  • Mc_control - Tato část umožňuje hráči získat jistou verzi kontroly nad nehranými simíky tím, že jim dá příkazy, kterými je mohou ovládat, jakoby byli aktivními simíky.
  • Mc_dresser - Umožňuje úpravu outfitů simíků, kdy můžete zakázat jednotlivé části oblečení. Můžete poté rozjet "Čištění", abyste dané části outfitů vyměnili a nahradili.
  • Mc_gedcom - Nabízí podporu pro GEDCOM rodokmeny, kdy vám umožní importovat váš herní rodokmen do jednoho z GEDCOM-kompatibilních programů.
  • Mc_occult - Dodává možnosti pro okultně specifickou hru, jako jsou mimozemské únosy, zabydlení okultních simíků a možnost hybridních simíků.
  • Mc_population - Simuluje základní herní postup příběhu, jako je obydlování pozemků atd.
  • Mc_pregnancy - Vytváří základní herní postup příběhu sousedství, simíci nyní mohou mít automaticky děti a tvořit mezi sebou manželství.
  • Mc_tuner - Umožňuje konfigurací autonomních interakcí a zakázání otravných opakujících se akcí.
  • Mc_woohoo - Jde o dodatečnou část, která vám umožní upravovat romantické interakce mezi hranými a jinými simíky.

Český překlad je od verze 7.1.0.


Pokud vlastníte Legacy verzi hry, je doporučováno zůstat na MCCC verzi 6.6.0. Ta bohužel neobsahuje český překlad. Dejte nám vědět do komentářů, pokud Legacy verzi používáte a chtěli byste MCCC v češtině.

ArSePo

Stránka ArSePo je skvělým zdrojem informací ať už o tomto módu nebo jiných dalších nesnázích, na které v The Sims můžete narazit. 
Pokud by vás zajímalo více informací, co MCCC dokáže, můžete je zjistit na jejich webu.


Naposledy aktualizováno 20.08.2023

Komentáře

  1. Můžu se zeptat, co je legacy verze?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Legacy verze je verze simíků dostupná pro počítače s OS Windows, které zvládají pouze 32 bitový režim; nebo pro počítače nižší verze MacOS (počítače bez podpory Metal).
      Znamená to, že dané počítače rozjedou sims lépe, ale nemohou s danou verzí poté nemohou používat určité rozšíření (např. Univerzitu).
      V češtině vystupuje pod názvem The Sims 4 Tradiční edice.

      Vymazat
  2. Můžu se zeptat, jak překlad stáhnout? Nikde tu nevidím odkaz, když to zkusím jako s jinými překlady od vás, které jsou přímo v základním modu, tak tento mám stále v angličtině. Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pak je možné, že máte daný mód zdvojený s nějakou starší verzí, která přepisuje novější verzi s češtinou. Doporučuji podívat se do své složky mods, protřídit ji a zanechat pouze jednu verzi módu.

      Vymazat
  3. Kde tady najdu odkaz na stažení? Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skrývá se v obrázku MC Command Center; to tě přesměruje na Deaderpoolovu stránku, kde stačí kliknout na nejnovější verzi ;)

      Vymazat

Okomentovat