Život s brouky

Chtěli jste mít někdy zamořený barák brouky? Nebo jste snad chtěli mít svou vlastní broučí sbírku? S tímto módem můžete!

Jak tento mód funguje?

Tento mód přinese život vaší zahradě. Aby se vám tam objevovala veškerá havěť, co se v sims vyskytuje, tak již nebudete muset stavět její spawner z Ladění.
V závislosti na světě, počasí, ekologických podmínkách a čase bude váš pozemek doslovně bzučet brouky. Možná máte rádi brouky, ale i ti se někdy vymknout kontrole. Stačí pak zavolat Deratizátora! Pokud by nepřišli včas před vaší smrtí, tak se velice rádi postarají o mouchy, které kolem vás pak budou poletovat ;)

Prvky módu:
  • Brouci
    • Tento mód automaticky vytváří brouky z Úniku do přírody (jako mravence, berušky, včely, atd) na každém pozemku, na kterém se objevíte. Pokud máte Život na venkově, tak se mohou objevit také komáři, vážky a světlušky, nelze s nimi však intereagovat. Simíci budou na brouky reagovat podle toho jak moc je mají rádi, a také podle blízkosti k nim. Pokud jsou vůči broukům neutrální, nebudou mít žádné specifické reakce.
  • Vábničky
    • Broucí se obvykle objevují v okolí rostlin, rybníků, pikniků a košů, samozřejmě jako v reálném životě se brouci mohou objevit i kdekoliv jinde. Objeví se však jen v hranicích aktivního pozemku.
  • Repelenty
    • Využijte Citronelovou svíčku ze Zahrady za domem a odežeňte brouky dál od sebe! Brouci se budou vyhýbat místům s vůní, svíčkami a oněm.
A mnoho dalšího...

Varování

Únik do přírody je vyžadován pro sbírání brouků, jinak daná interakce vám umožní pouze vizuální efekt.
Základní spawnery z kategorie Ladění a v Žulových kaskádách nebudou mít žádné nové interakce ani efekty na simíky.

Pokud se vám brouci neobjevují, můžete použít tyto cheaty:
  • bugs.spawn
Tento cheat přivolá brouky. Může být využit pro zjevení více brouků než je obvyklé.
  • bugs.get_level
Tento cheat zobrazí aktuální úroven brouků. Brouci se začnou objevovat při 0. Pokud je úroven nad 90, tak je pozemek vnímán jako vyčištěný.
  • bugs.set_level 100
Tímto cheatem můžete nastavit úroveň brouků, povolené hodnoty jsou od -1 do 100.

Tento mód je kompatibilní se základní hrou, pokud však máte rozšíření Únik do přírody, Roční období a Ekobydlení, akorát vám jej vylepší ;)

Kde tento mód stáhnout?

Překlad není spojovaný do základního souboru, proto jej můžete stáhnout od nás ze SimFileShare. Nezapomeňte také stáhnout originální mód ze stránek autora!
Za překlad módu děkujeme Lailona.


Samotný mód


Komentáře