Extrémní násilí


Tento mód jistě mnoho z vás zná. Umožňuje vám ukončit život simíků během několika minut a to bez cheatů. Nabízí několik desítek způsobů jak se simíka zbavit natrvalo, i jak jej otravovat dočasně.
Samozřejmě nepřináší jen tyto interakce. Je možné simíky taky vydírat o peníze, a také pořádat vražedné události, v podstatě vám umožní změnit simíky ve skoro reálnou hru se zbraněmi.

Kde tento mód stáhnout?

Čeština se bohužel nenachází přímo v módu, proto ji můžete stáhnout oddělené od nás ze SimFileShare. Samozřejmě potřebujete i originální mód


Překlad

Naposledy aktualizováno 10.02.2023

Komentáře

  1. Prosím aktualizovat na verzi 2.4 Děkuji

    OdpovědětVymazat
  2. Není to jeden z těch zakázaných modů, za jejichž používání EA znepřístupní můj účet a možnost dál hrát? Netvrdím, že tomu tak je, jen se ujišťuji, že nic neriskuji, když ho zkusím. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Používání módu Extreme Violence není zakázáno a tudíž jej lze vyzkoušet. ;) Samotné EA nepodporuje módy typu pedofilie, zoofilie a podobné zvěrstva, stejně tak my v SimsCzechTeam tyto módy nepřekládáme ani překládat nebudeme.

      Vymazat
    2. Děkuji za odpověď a vaši skvělou práci. :-) Nic takového bych ani nechtěla. ;-)

      Vymazat
    3. proc by měli dávat ban za nějaký mod? to je snad kazdého věc, co tam ma ne? a popravdě, raději at se vyradi ve hre, nez aby to dělali v realite.

      Vymazat

Okomentovat