Úžasné touhy

 Jedná se o další mód od tvůrce vystupujícího pod přezdívkou Turbodriver. Tento mód přidává totéž, co WickedWhims, až na obsah 18+. Ten tam nenajdete ;)



Úžasné touhy - v originále Wonderful Whims - je mód, který přidává do hry hodně z reálnosti vztahů. Můžete v něm nalézt důkladně propracovaný systém přitažlivosti, reakce na první setkání simíků a mnoho dalšího.




Svou hru si také můžete více přizpůsobit vašemu stylu hraní pomocí docela rozšířené nabídky nastavení.


Upozornění

Pokud máte ve své hře Hříšné touhy (WickedWhims) nepřidávejte si do hry tento mód. Způsobí chyby.

Kde mód a překlad seženete

Autor nespojuje překlady, proto pouze překlad můžete stáhnout od nás na SimFileShare. Pokud jste již předtím měli někdy stažený soubor s češtinou, smažte ho. Nepřidávejte ani nenahrazujte novým překladem.
Pokud máte ve své hře Hříšné touhy (WickedWhims) nepřidávejte si do hry tento mód. Způsobí chyby.

Veřejný přístup

A samotný mód bez překladu na autorově stránce:

Naposledy aktualizováno 20.08.2023

Komentáře

  1. Ahojte, po púřidání módu mi hra hází chybu WW hříšných tužeb, i když je aktualizuji, stáje to varujje znovu... nevíte co s tím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak již při vydání tohoto módu bylo napsáno v popisku přesně nad stažením: "Pokud máte ve své hře Hříšné touhy (WickedWhims) nepřidávejte si do hry tento mód. Způsobí chyby."
      Tento mód je přesně totéž, co Wicked whims (Hříšné touhy), pouze bez úplných změn v sexuálnosti simíků (neotevřená 18+ sexualita). Tyto dva módy se mezi sebou bijí, proto se rozhodněte, který z nich chcete využívat a ten, který nechcete, odeberte ze své složky Mods.
      Tento problém by měl být i popsaný v chybové hlášce, kterou vám hra vyhazuje.

      Vymazat
  2. Ahoj, nefunguje mi odkaz na překlad :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odkaz funguje, stačí mít v prohlížeči povolené stahování v oknech. Případně pokud ti to i tak nefunguje, zkus si odkaz zkopírovat a otevřít v novém okně. ;)

      Vymazat
  3. Ahojte, i po stažení češtiny mám celý mód v angličtině :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Překlad by měl fungovat. Zkus přejmenovat název souboru překladu a dát na začátek ! (Pokud hraješ na Windows) nebo Z (Pokud hraješ na Macu). ;)

      Vymazat
    2. Moc děkuji :) Pomohlo přidat Z (a to hraji na Windowas :D)

      Vymazat

Okomentovat