Simzlink

Simzlink je nejlepší sítí v Llama Nation! Tento mod přináší do The Sims 4 předplatné internetu, televize a hudby - uzamčení interakcí na základě stavu služby a mnoho dalšího! Stejně jako v moderním světě, je zacházení se Simzlinkem náročné - musíte se vypořádat s dosahem Wi-Fi, Vaše služba občas vypadne, budete účtováni zvlášť s přísnými pokutami za pozdní platby a zacházení s ústředním zákaznickým servisem Vás může dostat do nepříjemné situace.

Všechny interakce na počítačích a tabletech budou uzamčeny, dokud si nepředplatíte a nenastavíte internetový router.

Stejně jako ve skutečném světě budou počítače a tablety muset být v dosahu online routeru. Wi-Fi může vysílat pouze ve stejném patře, takže budete potřebovat více routerů, pokud máte počítače na různých patrech.

Televize a stereo zařízení vyžadují samostatná předplatná televize a hudby, která lze přidat k Vaší službě prostřednictvím zákaznické podpory. Televize a stereo zařízení nemusí být v blízkosti routeru. Pokud je na pozemku zapnutý alespoň jeden router, budete se moci připojit. 

Jak tento mód funguje?

Poprvé, kdy načtete aktivně hranou domácnost se zapnutým modem Simzlink, Vám bude do schránky doručena reklama. K ní patří kupón na 50% slevu z první faktury jako poděkování za výběr Simzlinku!

V režimu stavby/nákupu můžete zakoupit internetový router či Home Hub, nebo lze zavolat Zákaznické podpoře, aby byl k Vám vyslán technik v čase, který Vám vyhovuje, a nainstaloval ho zdarma.

Také můžete technika požádat o nástěnný router. Požádejte ho od držák, poté jej přetáhněte z inventáře na požadované místo. Naveďte technika, aby ji naistaloval na držák a voila.

Simíci s dovedností Programování na úrovni 3 budou schopni provést Samo-instalaci bez potřeby vyslání technika.

Pokud bydlíte na univerzitním ubytování nebo pobýváte v pronájmu bez přístupu k režimu Stavby/Nákupu, můžete si z poštovní schránky objednat Instalační sadu Simzlink, abyste se připojili. Tyto dvě místa budou vždy nastavena v Komerčním režimu, takže stačí zapnout router a automaticky budete připojeni bez nutnosti instalace.

Základním nastavením je Simzlink je v Těžkém režimu, což znamená, že každý pozemek bude vyžadovat internetovou službu Simzlink. Simzlink pozemková výzva zajistí zdarma veřejnou Wi-Fi a možnost odmítnutí požadavků na internet na aktuálním pozemku. Režim hry můžete změnit na Lehký režim v kategorii Nastavení na svém routeru nebo poštovní schránce. V Lehkém režimu budou vyžadovat internetovou službu pouze pozemky s pozemkovou výzvou.

Kompatibilita s módem SNB

Simzlink je plně kompatibilní s módem SNB od SimRealist. Veškeré služby Simzlink jsou ovládány pomocí SNB Domácích služeb, pokud je SNB aktivní. Už nebudete dostávat fakturu od Simzlinku a všechny kupony budou neplatné. 

  • SNB Základní internet poskytuje internetovou službu Simzlink
  • SNB Prémiový internet poskytuje hudební službu Simzlink a streamování Simzlink
  • SNB Základní kabelovka poskytuje televizní službu Simzlink
  • SNB Prémiová kabelovka poskytuje filmové kanály Simzlink
Při zahájení nové domácnosti, pokud chcete, aby technik naistaloval zdarma router, počkejte, až dokončí svou instalaci, než aktivujete svůj internet v SNB Domácích službách.

Kde jej stáhnout?

Překlad není spojovaný do základního souboru, proto jej můžete stáhnout od Repli z Patreonu. Nezapomeňte také stáhnout originální mód a hlavní knihovnu Core Library (bez které mód nefunguje) ze stránek autora Lot51!
Za překlad módu děkujeme Repli a jeho korekci Mishce.





Komentáře