RedAppleNet


Jak tento mód funguje?

Tento mód přidává do hry aktivní kariéru na částečný úvazek v kybersexuální společnosti. Svůj den strávíte konverzací s klienty přes chat a telefon a možná budete mít dokonce osobní videohovor.
Nicméně, tato společnost nemá nejlepší pověst, takže váš postup na kariérním žebříčku je doslova nemožný. Možná se budete muset nějak zavděčit svému naprosto slizkému šéfovi, abyste získali vytoužené povýšení.
Společnost ‘RedAppleNet’ není tak skvělá jako Oddělení dospělácké produkce, takže se musíte vypořádat s nespravedlností a naprosto slizkým šéfem (nebo šéfkou!). Bude doslova nemožné, abyste zakončili svůj den se zlatou odměnou, pokud nebudete tvrdě pracovat a nezůstanete přesčas.
Nicméně, můžete si také zvolit jinou cestu, jak dostat to, co chcete. Můžete se pokusit svést vašeho šéfa a vysloužit si touto cestou povýšení. Abyste toho dosáhli, prostě následujte třetí bod ve vašem seznamu s pracovními úkoly.
Nezkoušejte mít sex s vaším šéfem bez vhodného úkolu! Neodrazí se to na vašem pracovním postupu!
Kariéra má tři úrovně. Každá úroveň má své vlastní interakce. Tyto interakce budou vašemu Simíkovi nebo Simince dostupné během pracovního dne. Většina z nich je označená ikonou RedAplleNet. Pod většinou úkolů se nachází nápověda, která vám pomůže s tím, jakou interakci vybrat, aby byl splněn pracovní úkol.
Tento mód není v žádném případě realistickou reprezentací skutečnosti. Vše je pouze fantazie a fikce autorky módu.

Mód vyžaduje

Rozšíření Hurá do práce!
Hříšné touhy od TURBODRIVER

Stavba

Předtím, než začnete pracovat, musíte do vašeho světa umístit pozemek RedAppleNet. Tento pozemek si můžete stáhnout zde nebo zde. Postupujte dle návodu instalace v článku. Tento mód přepisuje několik herních objektů v CAS a Výstavbě, ale neměl by být s ničím v rozporu.
Zkontrolujte si, že ve složce máte pouze jeden soubor Neia_Career_Commons a pouze jeden VenueList, pokud jich tam nelzenete více, zanechejte pouze jeden a to od Ksuihuh.

Pokud si chcete postavit vlastní oddělení RedAppleNet, nezapomeňte, že pozemek musí mít správnou vlastnost i požadované objekty, které naleznete následně v požadavcích pozemku. Musíte použít konkrétní židle, neboť s nimi souvisí fungování některých NPC Simíků! 
Umístěte Šéfovu židli do kanceláře šéfa atd., jinak nebudou schopni vykonávat svou práci. Také se ujistěte, že operátoři přes chat a video mají oddělené pracovny, vzhledem k tomu, že pro svou práci potřebují soukromí. A nezapomeňte umístit počítač na recepci!

Kde jej stáhnout?

Čeština se bohužel nenachází přímo v módu. Je třeba stáhnout jak překlad od nás, ze SimFileShare, tak i originální mód ze stránek autorky. Za pomoc s překladem děkujeme Xerii; za pomoc s překladem článku děkujeme Lailoně.

Ksuihuh

Překlad

Naposledy aktualizováno 08.05.2023



Komentáře

  1. Zdravím, jedná se o aktuální verzi modu prosím? protože mě zahle čeština na něj nefunguje a to ho mám aktuální z patreonu.Dala jsem si ho ve složce do složky mods jen a do něj tu vaši cz a pak jsem zkusila vzít práci přes počítač to šlo,ale vše bylo EN, nevíte co dělám špatně? Zatím se mi nestalo že by mi nějaká CZ nejela :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mi čeština nefunguje... Prosíme o opravdu případně návod, co děláme špatně.

      Vymazat
    2. Čeština nám funguje. Je třeba, abyste dali překlad do stejné složky jako máte samotný mód, a (pokud jste na Windows) tak přepsali před název překladu vykřičník. Pokud jste na MACu, tak před název překladu přidat Z.

      Vymazat
  2. Děkuji za radu, ano překlad už mi funguje jak má :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Chci se zeptat, kde se dá sehnat Neia_Career_Commons?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není třeba jej shánět, některé módy je mají přímo ve svém stahovacím zipu. S tímto módem ale musíš zkontrolovat, že je tam náhodou nemáš víckrát :)

      Vymazat
  4. Ahoj, navážu na tento dotaz. Ať hledám, jak hledám, tak ve stahovacím zipu od autorky není to Neia_Career_Commons, to mi nejspíše i způsobuje ve hře to, že když přijdu do práce, nikdo tam není. Nevíte náhodou co s tím? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Autorka svůj Neia_Career_Commons přejmenovala na Ksuihuh_Venue_List, jedná se o totéž.

      Vymazat
  5. Zdravím, při hraní si zadám práci doma, ale úkoly nevidím, jen že zbývá splnit 0/1, ale chybí text. Můžete mi prosím poradit? Děkuji

    OdpovědětVymazat

Okomentovat