Smysluplné příběhy



Smysluplné příběhy jsou mód, který kompletně upravuje emocionální systém a systém nálad v The Sims 4. Obsahuje mnoho malých i velkých změn za účelem, aby učinil vaše simíky více lidské, a jejich prožitky smysluplnější.
Vaši simíci budou moci trpět smutkem po několik dní a bude třeba přátel, aby se z nich dostali. Nebo mohou chytit vlnu inspirace, která je vyšle z úklidových prací do nálady, kdy musí napsat třeba knihu. Když se stane pro ně něco speciálního, jako nový přítel, první polibek, či třeba povýšení, mohou se cítit opravdu šťastní tak, jako nikdy předtím.

Co tento mód obsahuje dále?

Tutoriál ve hře - Nemusíte si číst všechno na této stránce abyste pochopili funkcionality módu. Samotný mód vám do hry pošle tutoriálové poznámky, které vám představí všechny funkce, a také to jak jednotlivé funkce budou ovlivňovat vaše simíky.

Nastavení módu ve hře - Budete si moci ovlivnit každou jednotlivou funkci módu právě tak, aby seděla vašemu hracímu stylu. Abyste se do něj dostali, klikněte na aktivního simíka a otevřete kategorii 'roBurky', kde vyberete 'Smysluplné příběhy'.

Smysluplné emoce - vaši simíci nyní budou potřebovat více náladovek stejného typu, aby skutečně cítil danou emoci.

Pravé štěstí - Emoce Šťastný již nebude základním stavem pro každého simíka. Místo toho se budou skutečně šťastně cítit pouze, pokud se stane něco pro ně důležitého, co vylepší jejich život.

Důležité informace

Tento mód obsahuje několik částí módu, tedy není třeba abyste měli tyto módy zvlášť. Odinstalujte je před přidáním Smysluplných příběhů, jinak se stane, že některý nebude fungovat a pravděpodobně vám vyhodí mnoho chyb.

Kde tento mód stáhnout?

Autorka překlad nemerguje, tedy jej můžete stáhnout od nás. V tuto chvíli překlad stáhnete na naší Patreon stránce za určitý příspěvek na naší práci. Dlouho jsme zvažovali možnost tuto stránku založit a nakonec je tu. Je to určitý typ toho, jakým způsobem nás můžete podpořit. Takže pokud nás chcete podpořit a mít nejaktuálnější překlady pro svou hru, můžete to udělat za drobný příspěvek, jehož výši si určíte Vy sami. My budeme rádi a vděční za jakoukoliv částku. Do překladů vkládáme vlastní finance (z toho důvodu, abychom pro vás měli včas připravený překlad na nejnovější aktualizaci si platíme dřívější přístup k módům) a také náš čas, kterého není málo, obzvláště na tyto velké a také hodně žádané módy. Pokud se k naší podpoře přihlásíte, budete mít tzv. brzký přístup k nejaktuálnějším překladům.
Překlad:



Samotný mód:

Naposledy aktualizováno 10.02.2023

Komentáře

  1. Čusky, hádám že vzhledem k tomu, že autor/ka neaktualizuje mód, není možné stáhnout i váš překlad?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náš překlad lze stáhnout ze stránky SimFileShare (obrázek Plumbobu) a pasuje i na aktuální verzi Smysluplných příběhů. Co se týče funkčnosti takto neaktualizovaného módu je třeba to vyzkoušet.

      Vymazat

Okomentovat