Lepší novorozenci a batolata

Taky vám přijde, že vaše miminka a batolátka nedostávají tolik interakcí, kolik byste si přáli?

Jak tento mód funguje?

Pokud váš simík již má dítě, musíte s ním/ní kliknout na jiného, na interakci zvanou Mluvit o miminkách, kterou naleznete v menu Lepší děti. Následně získáte novou herní vlastnost Lepší děti a batolata. Postup je stejný i pro simíky, kteří mají právě novorozeně.

Jakmile se děťátko narodí, bude menu Lepší děti plně funkční pro vašeho simíka. Bude moci získávat různé nálady při mluvení o svém dítěti s jiným simíkem, a některé interakce mohou mít i více emocí, například pokud mluvíte o návratu zpět do práce, nebo pokud podporujete kojení. Všichni simíci v rozhovoru získají svou vlastní novou náladovku.

Pokud použijete jakoukoliv interakci z kolébky, tak i ty přidávají nové náladovky.
Pokud již nemáte novorozence, ale batole, můžete s ním probírat Mléko, nebo nápady na jeho svačinku. Také jej můžete naučit říkat nové slovo, nebo si ho přisvojit na svou stranu a naučit ho říkat Máma (a nebo táta, vy jedni ambiciózní tatínci!)

Tento mód také přidává novou interakci na počítači. Nyní si vaši simíci budou moci číst magazíny o  rodičovství a tím zvyšovat svou dovednost Rodičovství. Dále pak můžete hledat vegetariánské recepty, tato interakce zvýší vaši dovednost Vaření.

Možné chyby?

Chybí vám menu Lepší děti nebo interakce? Pak jste pravděpodobně neaktivovali herní vlastnost, jak je popsáno v prvním odstavci "Jak tento mód funguje."

Co tento mód vyžaduje?

Pro správnou funkčnost je třeba mít rozšíření Rodičovství. Dále pak je třeba stáhnout mód na nové emoce a nálady od Lumpinou.

Tento mód je plně kompatibilní s módem na vylepšení WooHoo Wellness a Těhotenství.
Tento mód NENÍ kompatibilní s žádným jiným módem, který používá interakce na dětské kolébce.

Kde jej získat?

Za pomoc s překladem děkujeme Lexi. Čeština se již nachází přímo v souboru, stačí tedy stáhnout ze stránek autorky

Komentáře