Lepší školství & Online výuka

Jeden z mnoha skvělých módů od KawaiiStacie, který dodává pár funkčních možností do školního a předškolního života vašich simíků.



Lepší školy od KS dodávají několik možností. Pro batolata to je možnost zapsat se do školky. Můžete zvolit státní, která bude vašim nejmladším pomáhat zlepšovat konkrétní dovednosti, nebo soukromou - placenou, která bude při několika simoleonech za návštěvu usnadňovat učení všech batolecích dovedností.

Pro děti a teenagery  se objevuje v docházkové školní výuce varianta flirtování se spolužáky, dělání si ze spolužáků nepřátele, dělat úkoly v hodině nebo také prohlížení simstagramu. Mód navíc obsahuje samostatnou online výuka, kterou můžou studenti střídat s osobní účastí.
Své děti můžete do výuky přihlásit jednoduše přes počítač určený pouze k ní. Zapsat se jde na každý den zvlášť volbou možnosti zúčastnit se interaktivních hodin. V následujících čtyřech sim-hodinách se musí simík dostavit k počítači na vyučování.


Skrz volbu Spolužáci si váš simík může najít nové přátelé. A pokud zvolíte Studovat & Dělat úkoly, objeví se vám nabídka s několika předměty, na které se můžete vrhnout.

Co je nového?

V novém updatu byla dodána možnost automatického přihlášení dětí do školky. Jedná se o dva dodatečné package soubory s názvy: KS - Preschool Toddler Override.packageKS - Auto Enroll Preschool.package. Pokud si tedy přejete, aby vaše dítě automaticky chodilo do školky, nechte je ve své složce Mods.
Za pomoc s aktualizací překladu děkujeme Lexi a Slajzk.

Kde tento mód seženete?
Tento překlad není spojený v základním módu, proto jej můžete sehnat od nás na SimFileShare.
Má mnoho skvělých módů a dobrá část ještě není přeložena, však pokud vám to nevadí, rozhodně navštivte Web Tvůrkyně módu

Komentáře

  1. Stáhla jsem si preš diamant ten mod, ale nejde mi překlad. Co s tím, prosím? :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, budeme brzy pracovat na aktualizaci překladu, byl již značně neaktuální ;)

      Vymazat
    2. prosím, nejde mi stáhnout čeština :(

      Vymazat
    3. Odkaz na stažení překladu na SimFileShare by měl fungovat normálně. Zkus odkaz otevřít skrze jiný webový prohlížeč.

      Vymazat

Okomentovat