Správce Módů a CC

Mnoho z vás jistě má několik set GB módů a CC ve složce Mods, ale málokdo ví, co vše vůbec stáhnul. Tento program vám pomůže se v ní vyznat a přinést jí trochu pořádku.

Aktuálně je pouze pro Windows, ale v průběhu června jej autor plánuje rozšířit i pro MAC.

Co tento program dokáže?

Třízení
  • Tento program vám umožní jednoduše roztřídit vaší složku Mods. Jako jakýkoliv jiný prohlížeč souborů vám umožní zvolit, smazat i přesunout soubory, mimo to však tento program dokáž zakázat/povolit každý jednotlivý soubor, ať už mód nebo CC (je možno je zakázat i povolit hromadně).

Zobrazení
  • S tímto programem nebudete muset procházet a náhodně zkoušet mazat určité CC, abyste zjistili, že se jedná přesně o to, které nechcete. Tento program vám totiž zobrazí náhled daného souboru a taky vám umožní je všechny filtrovat.

Filtry
  • Filtry vám umožní roztřídit všechny soubory na: Objekty z Tvorby simíka, z Nákupního/Stavebního režimu a Jiné.
    • V případě objektů z Tvorby simíka vám umožní je roztřídit i na specifické kategorie, jako je makeup, vlasy, boty, a tak dále, prostě přesně, jako vám to umožní zapnutá hra.

Co autor plánuje?

Autor plánuje dodat tyto funkce:
  • Nález rozbitých CC a duplikátů
  • Zobrazit seznam CC použitých v domácnostech
  • Více filtrovat ostatní předměty
Pokud se ztrácíte v orientaci, samotný autor vytvořil video, které vám může pomoci vyznat se v práci s tímto programem, bohužel je pouze v angličtině.

Kde jej stáhnout?

Tento program můžete stáhnout přímo ze stránek autora.
Překlad stáhnete u nás na SimFileShare. Je třeba jej vložit do složky languages, která se nachází tam, kde jste tento program nainstalovali. V základním nastavení ji pravděpodobně naleznete zde: C:\Users\?\AppData\Local\Programs\Sims 4 Mod Manager\PackData\language.
V případě, že  nevidíte složku AppData, je možné se do ní dostat přes stisknutí Win+R a napsání: %AppData% . Tento příkaz vás dá do složky Roaming v AppData, pak tedy stačí jen vykliknout o jednu úroveň výše.
Jinou možností je v nastavení složek zvolit zobrazení skrytých položek.



Následně je třeba v samotném programu změnit jazyk a program restartovat.






Komentáře

  1. Bohužel mi nejde dát Čeština. Chybí mi složky PackData\language. Ani jinde jsem ji nenašla :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Autor přešel na jiný framework programu a tak pracuje s jiným formátem překladu + se v něm nachází spousta nového. Proto bude bohužel třeba kompletně nový překlad. Jakmile se jej někdo ujme, příspěvek i překlad bude aktualizován. ;)

      Vymazat
    2. Děkuji za info

      Vymazat

Okomentovat