Farmland


Vítejte v Eden Hills. Ve světě, kde se můžete stát farmářem, kde můžete pomoci vyřešit několik záhad, a prostě žít svůj vlastní život. Tento svět je polootevřený, obsahuje pozemky, přes které musíte cestovat, jelikož jeho základ je v Brindleton Bay, a pak také má obrovské území s farmami.

Ptáte se, co vše můžete chovat? Krávy, ovce, králíky (ti ale vyžadují bud Život na Venkově nebo kit Velký úklid), prasata, kuřata, ryby a včely, kachny a koně! Z každého zvířete (až na koně) můžete získat určitý produkt, např. vejce, hlínu, med a mnoho dalšího.

Jak tento mód nainstalovat?

Naprosto jednoduše, stáhnutý zip rozbalíte a vložíte do složky Mods. Ve hře však, pokud chcete polootevřený svět, musíte v Brindleton Bay na náměstí nahrát Eden Hills. Nebojte se, jakmile naleznete správné náměstí (čtvrť, kde bydlí náš velice oblíbený gay pár), uvidíte jasně, kam kliknout pro nahrání.

Volitelné: Při stažení módu stáhnete i volitelnou možnost lepší kamery, která vám umožní oddálit svět velice daleko, abyste získali plný 3D pohled na mapu.

  • Pro instalaci na Windows vložíte soubor Camera.ini do složky: C/Programy/Origin Games/The Sims 4/Game/Bin/Res/..., kde musíte jím nahradit existující soubor.
  • Pro instalaci na MACu vložíte soubor Camera.ini do složky: MacintoshHD/Aplikace/, pravým rozkliknete soubor: The Sims 4.app a vyberete Zobrazit obsah balíčku a dále do složky /Contents/res/..., kde musíte jím nahradit existující soubor.

Požadavky

Tento mód vyžaduje rozšíření: Psi a kočky, Roční období. Pokud máte Život na venkově, tak získáte možnost vytvořit farmy se zvířaty z tohoto dodatku. 

Kde jej stáhnout?

Autor překlad nemerguje, proto jej můžete stáhnout od nás na SimFileShare. Nezapomeňte stáhnout i samotný mód ze stránek autora.

Překlad


Komentáře

  1. Ahoj chtěla jsem to vyzkoušet ale soubor není v zipu ale už rovnou ve package a nefunguje vůbec nic ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zde je třeba stáhnout mód ze stránek Arnieho (textový odkaz na obrázkem), rozbalit jej do Mods a k němu přidat náš překlad (stahovatelný přes obrázek) ;)

      Vymazat
  2. Bohužel v odkazu tenhle mod na nemoce tam není

    OdpovědětVymazat
  3. Kde se dá stáhnout ten mod? nikde jsem to nenašla a co jsem našla tak mi to nešlo stahnout :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samotný mód nalezneš pod nápisem Arnie. To tě přesměruje na jeho Patreon stránku, kde nalezneš přímo odkaz na dokument. Jakmile se ti ten otevře, sjedeš úplně dolů a je tam tlačítko "Download Farmland"

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Opraveno, avšak mód Farmland již není aktualizován (proto není zřejmé, zda bude funkční na nejnovější verzi hry) a to z důvodu autorova rozhodnutí. Arnie přešel k vyvíjení svých vlastních videoher a s módováním do hry The Sims 4 skončil.

      Vymazat

Okomentovat