Beta překlady


Jak jste si mohli všimnout, přibyla zde nová záložka s Beta překlady. Mnozí z vás si dozajista kladou spoustu otázek. Co jsou to beta překlady a k čemu vám jsou? Proč zrovna nová záložka? Jak to tedy nyní bude s překlady?
Vše si v tomto příspěvku zodpovíme ;)

1) Co jsou to beta překlady?
- Aktualizované překlady módů, které neprošly žádnou či pouze drobnou korekcí. To znamená, že se v překladech mohou vyskytovat chyby, či texty nedávající smysl.

2) Proč byla vytvořena nová záložka s beta překlady?
- Zkrátka a jednoduše, aktuálně není na propracované překlady moc času a také je nedostatek lidí, kteří by je překládali a kontrolovali. Proto jsme se na základě množících se dotazů, ohledně aktuálních překladů, rozhodli vytvořit beta překlady, aby lidé, kteří hrají aktivně s módy, o své překlady nepřišly.

3) Jak často budou beta překlady aktualizovány?
- Jejich aktualizace záleží na člověku, který je má na starosti. Aktuálně za nimi stojí jeden člověk, který stále studuje tudíž to závisí na jeho volném času. Avšak jeho přáním je aktualizovat je, co nejčastěji to půjde.

4) Jak poznám, že je překlad aktualizován?
- Budeme se snažit, abyste datum poslední aktualizace překladu našli vždy na konci článku daného módu.








Komentáře

  1. Ahoj, ráda bych pomohla s korekcí, případně i překlady textů. Jak bych se mohla zapojit? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě bychom byli jen rádi. Pokud je možno, připoj se na náš Discord server přes odkaz vlevo. (Kde nás najdete > první ikonka - logo Discordu)

      Veškerá komunikace pak probíhá tam, stačí se připomenout v chatu a určitě si tě vezme někdo na starosti a zodpoví i tvé případné dotazy. ;)

      Vymazat

Okomentovat