Hříšné Touhy

 Mód od tvůrce vystupujícího pod jménem Turbodriver, který činí simíky smyslnější.


Tento mód je nad hranicí zletilosti, proto ho prosím nestahujte, pokud vám ještě nebylo 18.



><><
Hříšné touhy - v originále WickedWhims - je mód, který do hry dodává trošku z reálnosti nejen (sexuálních) vztahů mezi simíky, jako i v jejich tělesné stavbě. Nabízí také komponenty nevyžádaného pozorovatele, reakcí na hříšný život a vzpomínek na ně. 





Kromě 18+ prvků mód přidává i důkladný systém přitažlivosti mezi simíky.



V tomto překladu naleznete již překlad SimHubu i Striptýzových klubů. Tato verze překladu Vám bude sedět na public verzi (v163d).


Upozornění

Pokud máte ve své hře Úžasné touhy (WonderfulWhims) nepřidávejte si do hry tento mód. Způsobí chyby.

Dodatky a odemčení určitých funkcí

Některé funkce jsou v průběhu času vyhodnoceny jako ne-přiliš vhodné, proto jsou přesunuty do dodatku k Hříšným touhám. Soubor stačí stáhnout a vložit do složky, kde máte i Hříšné touhy.
Poslední přesunuté interakce naleznete:
Teen Sex; Hříšné -> Nastavení -> Nastavení Sexu -> Nastavení sexuálních vztahů
High School Years Teen Sex; Hříšné -> Personalizace -> Hříšné vlastnosti -> Post Puberty.
Teen-Adult Sex; Hříšné -> Nastavení -> Nastavení vztahů -> Správa vztahů.
Incest; Hříšné -> Nastavení -> Nastavení vztahů -> Správa vztahů.

Kde mód a překlad seženete

Autor nespojuje překlady, proto pouze překlad můžete stáhnout vždy od nás na LoversLabu. Pokud jste již předtím měli někdy stažený soubor s češtinou, smažte ho. Nepřidávejte ani nenahrazujte novým překladem.

Veřejný přístup


A samotný mód bez překladu na autorově stránce:

Mód přichází s několika málo animacemi, proto je doporučeno si stáhnout nějaké navíc. Autor na tvůrce animací odkazuje na své stránce

Naposledy aktualizováno 22.08.2023

Komentáře

  1. Ahoj prosim jak vlozim cestinu do modu mod mam stazeny a funguje a cestinu mam taky stazenou ale mod je stale v aj dekuji za radu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mělo by bohatě postačit vložit češtinu přímo do složky, kde máte i samotný mód. Pokud to nefunguje, tak do názvu souboru s češtinou dopište vykřičník (!WickedWhims_LP_CZE_1.package). Snad to poté půjde ;)

      Vymazat
  2. Pro méně zdatné v angličtině, je možnost udělat podrobný návod jak přesně tento mod stáhnout? Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokusíme se jej doručit co nejdříve, ale z důvodu volna a výletů nemůžeme přesně slíbit jedno určité datum.

      Vymazat
  3. Ahoj je ve WW pocení ? vím že to tam bylo že se simík potil při všem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ve WW se nachází i funkcionalita na to, aby se simík mohl potit. V nastavení to jde mírně omezit.

      Vymazat
  4. Prosím, je ten odkaz na stránku se souborem překladu v pořádku? Už dva dny mi to hlásí "chyba spojení". Nejedná se však o chybu mého internetového připojení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, odkaz na překlad je funkční, je však možné, že stránka SimFileShare měla několikadenní výpadek. Budeme však pracovat na aktualizaci, protože již v něm opět převládá velké množství angličtiny nad češtinou ;)

      Vymazat
  5. Zdravím Vás :), chtěla bych poprosit o radu, jelikož hra mi píše, že si mám stáhnout soubor pro "netradiční verzi hry", smím se tedy zeptat, kdepak bych jej našla?
    Mockrát Vám děkuji! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zde na stránce, https://wickedwhimsmod.com/download, je více sekcí. V první sekci ("Looking for the Legacy Edition version?"...) získáte odkaz na Tradiční verzi hry.
      "Netradiční verzi hry" nebo-li verzi pro hru 64bitovou naleznete v sekci (Itch.io Or Nexus) ;)
      Stačí si pak jen vybrat odkud chcete stáhnout, osobně doporučuji Itch.io, jelikož je o něco jednodušší se tam vyznat a nevyžaduje přihlášení.

      Vymazat
    2. Takhle, mě normálně Whicked Whims fungují (mám je již delší dobu), pouze odtud stažený překlad mi toto tvrzení napsal, také mě to zmátlo. Ale zkusím to vše postahovat znovu :)

      Vymazat
    3. Překlad neovlivňuje verzi hry, jelikož obsahuje pouze soubory s textem a ne skriptové soubory, nemá ani jak ;)

      Vymazat
  6. Tak blbka jsem já, měla jsem tam dvě češtiny, jednu nějakou starší verzi, kterou jsem zapomněla smazat :) Tak se omlouvám, za vyrušení a dělaní zmatků :D Přeji všem krásný zbytek dne a hodně zdraví v těchto náročných časech :)

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den, nedaří se mi rozjet překlad, zkoušel jsem poslední volně dostupnou verzi, i v163h. Vykřičník před název jsem zkoušel taky. Bohužel mod je stále v angličtině, je i ve stejné složce. Hra ho v seznamu modu vidí. Díky za pomoc! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, je možné, že máš ve složkách více souborů buď ww nebo překladu, a proto se překlad přebíjí. Pokud jsi na MACu, vyzkoušej místo ! dát Z.
      Jestliže by problém stále přetrvával, napiš nám buď na discord (nejlépe) nebo na email (simsczechteam@gmail.com) ;)
      Snad to pak půjde

      Vymazat
  8. Dobrý den, mohu se zeptat jestli je někde nějaký návod kde a jak stahnout mod v češtině?
    Všichni dělají tutorialy v aj a do toho polovinu postupu vynechaji a nevím si už rady...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čeština není spojována v základním souboru, tedy je třeba stáhnout jak originální mód (ze stránky Turbodrivera), tak i překlad (ten náš najdeš na loverslabu, je k tomu třeba tam mít účet ;) )
      Jakmile máš obojí stažené, tak rozbalíš tyto soubory a dáš je nejlépe do stejné složky v Mods (WW by mělo mít svou složku, tak překlad vložíš do ní a tu pak dáš do Mods). Kdyby ti překlad i tak nefungoval, tak zkus přepsat název překladu tak, aby začínal buď ! nebo Z.
      Kdyby ani tak nešel, tak nám napiš, podíváme se na to :)

      Vymazat
  9. Dobrý den, mám potíže, které se netýkají překladu nebo češtiny , ale nejde mi spustit mod jako takový, stáhnu ho udělám vše jak je v tutoriálu ale mod se mi nespustí nevíte co s tím? Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zkoušeli jste postupovat podle tohoto návodu? https://simsczechteam.blogspot.com/2020/05/neco-mi-v-modech-nefunguje-co-jak.html
      Pokud by mód i tak nefungoval, napiš nám buď na discord nebo na email a podíváme se na to společně ;)

      Vymazat
  10. Chtěla jsem se zeptat, jestli bude nějaký upgrade češtiny? :)

    OdpovědětVymazat
  11. Kde najdu prosím Patreon verzi? Na loverslab je pouze public. Dekuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Autor změnil způsob vydávání verzí nových překladů, to nám umožnilo zmenšit množství souborů, tudíž ten jediný nyní podporuje jak patreon, tak i public verzi :)

      Vymazat
  12. Hezký den,mám potíže s modem a to takový,že mi nefunguje. Zkoušela jsem i tu netradiční verzy. Mod se mi ve hře ukázal ale nefungoval a když jsem zkusila normalní verzy,tak ta se mi ve hře neukáže vubec. Zkoušela jsem všechny možné kroky podle návodu a nic nefunguje. :( Neví někdo prosim,co s tím?

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrý den, bude aktualizace překladu? :) Dekuji za Vasi praci.

    OdpovědětVymazat
  14. Zdravim, bude prosim preklad k aktualizaci? Mam stazenou aktualizaci, ale jelikoz neni aktualni preklad, mam tam hodně prazdnych polí a nemuzu na ne kliknout

    OdpovědětVymazat
  15. zdravím chtěla jsem se zeptat když hraju the Sims a dam sex tak normálně to udělají ale pak to škrtnu a simici porad mají náladu sex a nejsou videt a ještě mi to píse chybu ze tam mam nějaké chybne mody a nevím jak si ty chybne mody vymazat a jak na to přijdu

    OdpovědětVymazat
  16. Zdravím nebudete robiť už aktuálny preklad? :) Vopred ďakujem za odpoveď :)

    OdpovědětVymazat
  17. Dobrý den, lze stáhnout někde mod na starší verzi hry? Konkrétně na 1.77.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdarma jsou vždy nejnovější verze, co se týče starších verzí, tak ty najdeš na placeném Patreonu od autora WickedWhims - TurboDriver a to při předplacení od určité částky. V případě dotazů se obrať na náš Discord.

      Vymazat
  18. Dobrý den,
    Mod jsem instaloval přesně podle postupu na stránkách autora, ale při zapnutí mi hra spadne než najede do hlavního menu. Poté když složku z modu zase odstraním, tak hra normálně jede. Nevíte, jak postupovat nebo co udělat, aby hra s modem normálně šla?
    Děkuji

    OdpovědětVymazat
  19. bude čeština pro nejnovější verzi modu WickedWhims ? :) ( verze 175d )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aktuální čeština, v rámci Beta překladu z února, stále sedí i na verzi 175d ;) Samozřejmě je v plánu aktualizovat jak public tak patreon verzi v dohledné době.

      Vymazat
  20. Už je nová verze 176f. Bude v nejbližší době aktualizace překladu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, chystá se aktuální překlad. ;) Avšak je možné, že poslední v tomto roce.

      Vymazat
    2. Mohu se prosím zeptat, zda je nynější zdejší překlad aktuální? Nebo kdy/jestli bude tedy k dispozici nový překlad? Používám nějaký už hodně starý a spoustu věcí v modu mám "neviditelných", bez nápisů, což je jaksi horší než mít to v angličtině. :-) Děkuji.

      Vymazat
  21. Mohu se prosím zeptat, zda je nynější zdejší překlad aktuální? Nebo kdy/jestli bude tedy k dispozici nový překlad? Používám nějaký už hodně starý a spoustu věcí v modu mám "neviditelných", bez nápisů, což je jaksi horší než mít to v angličtině. :-) Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nynější překlad je z minulého roku a to na verzi 176f. V plánu je aktualizovat překlady, ale určitě ne v tuto chvíli z časových důvodů.

      Vymazat
  22. Dobry den, chci se zeptat kde stahnu verzi češtiny? Dekuji:)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat